Denní menu

Denní menu

Polední MENU 15. – 19. 7. 2024

Polévka:

PO:         0,33l Krupicová s vejcem (1,3,9)

ÚT:         0,33l Pórkový krém s krutonky (1,7,9)

ST:          0,33l Frankfurtská s párkem (1,7,9)

ČT:         0,33l Bramborová s houbami (1,9)

PÁ:         0,33l Hovězí vývar s rýží a hráškem (9)

Polední menu:

  1. 150g Smažený vepřový řízek, vařené brambory, naše tatarská omáčka (1,3,7,10) 178,-
  2. 150g Pečené vykoštěné vepřové koleno, kysané zelí, náš bramborový knedlík (1,3,7,10) 168,-
  3. 150g Vepřová kýta na smetaně, naše špecle (1,3,7,9,10) 168,-
  4. 150g Marinované medailonky z krůtích stehen, pepřová omáčka, krokety (1,3,7,10,12) 178,-
  5. 350g L.C. Lososové karbanátky s teplým čočkovým salátem a dipem z pečené řepy (4,7,10) 178,-
  6. 350g Špagety se smetanou, nudličkami z vepřové panenky, rukolou a sypané parmezánem (1,3,4,7) 178,-
  7. 260g Pečené kuřecí stehno, bramborová kaše, kyselý okurek (7,10) 168,-

Business menu:

200g Kuřecí prso na bylinkách, krémové šafránové rizoto, sypané parmezánem (7,9,12)

Dezert:

Borůvkový cheesecake (1,3,7)

Cena business menu: 248,-

Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Menu podáváme v době od 11.00 – 14.30
Objednávky přijímáme na tel.: 558 655 084
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.