Denní menu

Polední MENU 29.5. – 2.6.2023
Polévka:
PO: 0,33l Krupicová s vejcem (1,3,9)
ÚT: 0,33l Zelná s klobásou (1,7)
ST: 0,33l Cibulová se sýrovým toastem (1,7,12)
ČT: 0,33l Gulášová (1)
PÁ: 0,33l Kuřecí krém se zeleninou a krutonky (1,7,9)
Výběr z menu:
- 150g Smažené sýrové duo, hranolky, naše tatarská omáčka (1,3,7,10) 168,-
- 150g Kuřecí prso zapečené s broskví a sýrem, bramborová kaše (7) 168,-
- 120g Hovězí pečeně na lesních hříbkách, dušená rýže (1) 168,-
- 350g Špagety pomodoro s cherry rajčátky, bazalkou a mozzarellou (1,7) 168,-
- 300g L.C. Cuketa plněná mletým masem, gratinovaná sýrem, listový salátek (7,10) 178,-
- 150g Vepřové kostky dušené v kapustě, vařené brambory (1) 168,-
- 350g Caesar salát s kuřecím masem, slaninovým chipsem a krutonky (1,3,4,10) 178,-
Business menu:
200g Vepřová kotleta „sous-vide“, švestková omáčka s chilli, pečené brambory s bylinkami (1,7)
Dezert: Koláč s ovocem a drobenkou (1,3,7) 229,-
Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Menu podáváme v době od 11.00 – 14.30
Objednávky přijímáme na tel.: 606 763 388
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.