Denní menu

Polední MENU 11. – 15. 12. 2023
Polévka:
PO: 0,33l Fazolová z červených fazolí (1)
ÚT: 0,33l Cibulový krém s krutonky (1,7,9)
ST: 0,33l Kapustová s uzeným masem (1)
ČT: 0,33l Minestrone (9)
PÁ: 0,33l Drůbeží vývar s nudlemi a zeleninou (1,9)
Polední menu:
- 150g Smažené kuřecí stripsy, bramborová kaše, salát Coleslaw (1,3,7) 178,-
- 150g Moravský vrabec, smetanový špenát, náš bramborový knedlík (1,3,7) 168,-
- 120g Znojemská hovězí pečeně, dušená jasmínová rýže (1) 168,-
- 350g Boloňské špagety s hovězím masem, sypané parmezánem (1,7,12) 168,-
- 150g Fit: Rybí filé na bylinkách, vařené brambory s máslem a petrželkou (4,7) 178,-
- 180g Vepřová kotleta s kostí, grilovaná zelenina, smažené krokety (1,3) 178,-
- 350g Tvarohová žemlovka s jablky (1,3,7) 168,-
Business menu:
200g Nudličky z vepřové panenky v houbové omáčce se smetanou, smažené hranolky (1,7)
Dezert: Jogurtový koláč s ovocem (1,3,7) 258,-
Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Menu podáváme v době od 11.00 – 14.30
Objednávky přijímáme na tel.: 606 763 388
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.