Denní menu

Denní menu

Polední MENU 20. – 24. 5. 2024

Polévka:

PO: 0,33l Bramborová s houbami (1,7,9)

ÚT: 0,33l Minestrone (9)

ST: 0,33l Smetanová s fazolovými lusky na kyselo (1,7)

ČT: 0,33l Krupicová s vejcem (1,3,9)

PÁ: 0,33l Hovězí vývar s drobením a zeleninou (1,3,9)

Polední menu:

  1. 150g Smažený květák, vařené brambory, naše tatarská omáčka (1,3,7,10) 178,-
  2. 150g Pikantní kuřecí směs sypaná sýrem, bramborové placičky (1,3,7) 168,-
  3. 100g/1ks Hovězí dušené, vařené vejce v koprové omáčce, náš houskový knedlík (1,3,7) 168,-
  4. 150g Trhané vepřové maso zapečené cheddarem, smažené hranolky, medovo-hořčičný dip (3,7,10)           168,-
  5. 350g Fit: Míchaný salát s krůtím prsem, avokádovou omáčkou, nachos a chilli papričkou (11) 178,-
  6. 150g Vepřové karé na žampiónech se silnou šťávou, dušená rýže (1,10) 168,-
  7. 350g Špagety po uhlířsku se slaninou, vejcem a smetanou, sypané parmezánem (1,3,7) 168,-

Business menu:

200g Živáňská vepřová pečeně s klobásou a zeleninou, pečené brambory s bylinkami (7,10)

Dezert:

Švestkové crème brûlée (3,7)

Cena business menu: 258,-

Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Menu podáváme v době od 11.00 – 14.30
Objednávky přijímáme na tel.: 558 655 084
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.