Denní menu

Denní menu

Polední MENU 6. – 10.2.2023

Polévka:

PO:         0,33l Česneková s vejcem a krutonky (1,3,9)

ÚT:         0,33l Bramborová (1,9)

ST:         0,33l Mrkvovo-dýňový krém (1,7)

ČT:        0,33l Zeleninová s kapáním (1,3,9)

PÁ:        0,33l Hovězí vývar s tarhoňou a zeleninou (1,9)

Výběr z menu:

  1. 150g Smažený vepřový řízek z krkovičky, vařené brambory, kyselý okurek (1,3,7) 168,-
  2. 150g Sladovnický hovězí guláš s houbami, náš houskový knedlík (1,3,7) 168,-
  3. 350g Čočka na kyselo, restovaná klobáska, sázené vejce, cibulka, chléb (1,3) 158,-
  4. 150g Pikantní vepřové nudličky se zeleninou, bramboráčky (1,3,7) 158,-
  5. 350g L.C. Míchaný zeleninový salát s lehkou bylinkovou zálivkou, vařeným vejcem a tuňákem (3,4) 178,-
  6. 150g Naše plněné bramborové knedlíky uzeným masem, kysané zelí (1,3,7,12) 168,-
  7. 350g Smetanové špagety Carbonara se slaninou a vejcem, sypané parmezánem (1,3,7) 168,-

Business menu:

200g Medailonky z vepřové panenky, grilovaný kukuřičný klas, šťouchané brambory (7)

Dezert:  Bublanina s exotickým ovocem (1,3,7) 219,-

Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Menu podáváme v době od 11.00 – 14.30
Objednávky přijímáme na tel.: 606 763 388
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.