Denní menu
Polední MENU 10. – 16. 11. 2025
Polévka:
PO: 0,33l Žampionový krém (1,7)
ÚT: 0,33l Hrachová s uzeninou (1,9)
ST: 0,33l Česneková s bramborem a vejcem a krutonky (1,3,9)
ČT: 0,33l Šumavská kulajda (1,3,7)
PÁ: 0,33l Masový vývar s játrovou rýží (1,3,7,9)
Výběr z menu:
- 150g Smažený květák, vařené máslové brambory s petrželkou, naše tatarská omáčka (1,3,7,10) 185,-
- 150g Vepřové výpečky, dušený špenát, náš bramborový knedlík (1,3,7) 185,-
- 150g Kuřecí kung-pao s arašídy, dušená jasmínová rýže (8) 185,-
- 150g Steak z vepřové krkovice, grilovaný kukuřičný klas, bramborové krokety (1,3,7) 185,-
- 260g Kuřecí stehno na paprice, těstoviny (1,3,7,9) 179,-
- 150g Caesar salát s grilovaným kuřecím prsíčkem, tradičním dresingem, krutonky a parmezánem (1,3,4,7,10) 185,-
Speciální celotýdenní menu s výdejem do zavírací doby:
100g Jemná paštika z husích jater s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem (1,3,7,12) 147,-
0,33l Tradiční husí kaldoun s nudlemi, drůbky a zeleninou (1,3,7,9) 98,-
450g Konfitované husí stehno s jablky, červené zelí se švestkami, kysané slezské zelí, variace houskových a bramborových knedlíků (1,3,7,10,12) 498,-
250g Kachní prso „Sous-vide“ na bramborovo-dýňovém pyré s dýňovými chipsy (7) 387,-
Dezert: NOVĚ V NABÍDCE NAŠE SKVĚLÉ ZÁKUSKY!
Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Menu podáváme v době od 11.00 – 14.30
Objednávky přijímáme na tel.: 558 655 084
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.




