Denní menu

Polední MENU 15. – 19. 9. 2025
Polévka:
PO: 0,33l Uzená s kroupami a masem (1,9)
ÚT: 0,33l Brokolicový krém s krutonky (1,3,7)
ST: 0,33l Čočková s klobásou (1,9)
ČT: 0,33l Gulášová (1)
PÁ: 0,33l Masový vývar se smaženým hráškem (1,9)
Výběr z menu:
- 150g Smažená vepřová játra, máslové vařené brambory s pažitkou, naše tatarská omáčka (1,3,7,10) 179,-
- 120g Hovězí pečeně po Znojemsku, Basmati rýže (1,9,10) 181,-
- 150g Kuřecí plátek Caprese s rajčaty a mozzarellou, pečené brambory (1,7,9) 181,-
- 160g Masové koule v rajčatové omáčce, těstoviny (1,3,7,9) 181,-
- 150g Katův šleh v bramboráku, sypané Goudou (1,3,7) 181,-
- 350g Salát z trhaných listů a zeleniny s grilovaným Tofu, lehká zálivka (10) 179,-
- 150g Vepřové výpečky, slezské kysané zelí, bramborové knedlíky (1,3,7,10,12) 181,-
Speciální celotýdenní menu s výdejem do zavírací doby:
180g Kuřecí prso špikované sušenou švestkou, povidlová omáčka, steakové hranolky (1,9,12) 251,-
200g Steak z vepřové krkovice, grilovaná zelenina, omáčka demi glace (9) 266,-
180g Kachní prso „sous-vide“ na bylinkách, batátové hranolky 278,-
Dezert: NOVĚ V NABÍDCE NAŠE SKVĚLÉ ZÁKUSKY!
Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Menu podáváme v době od 11.00 – 14.30
Objednávky přijímáme na tel.: 558 655 084
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.