Denní menu

Denní menu

Polední MENU 28. 4. – 2. 5. 2025

Polévka:

PO:         0,33l Bramborová s houbami (1,7,9)

ÚT:         0,33l Uzená s kroupama (1,9)

ST:          0,33l Cibulová s opečenou žemlí  (1,3,9)

ČT:          STÁTNÍ SVÁTEK – Svátek práce, VÝBĚR Z À la carte menu

PÁ:          0,33l Hovězí vývar s celestinskými nudlemi  (1,3,9)

Výběr z menu:
  1. 150g Smažené rybí filé s máslovou bramborovou kaší zdobenou jarní cibulkou (1,3,4,7) 179,-
  2. 120g Hovězí pečeně na houbách, rýže Basmati (1,9) 181,-
  3. 260g Kuřecí stehno na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,10) 179,-
  4. 150g Pečený vepřový bůček, slezské kysané zelí, vařený brambor (1,12) 179,-
  5. 120g L.C. Grilované tofu na máslové císařské zelenině (6,7) 181,-
  6. 150g Pikantní masová směs, hranolky Julienne 179,-
  7. 350g Těstoviny Al pollo s kuřecím masem, sypané parmezánem (1,3,7) 179,-
Ke každému menu máte možnost si objednat Birell Pomelo & Grep 0,33l za zvýhodněnou cenu 27,-

Gurmánské menu:

200g Kuřecí roláda plněná fáší s medvědího česneku, omáčka Demi-glace, šťouchané brambory s cibulkou a slaninou  (1,3,9)

Dezert:

Jablečný štrůdl se šlehačkou (1,3,7)

Cena gurmánského menu: 258,-

Ke každému gurmánskému menu Espresso zdarma!

Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Objednávky přijímáme na tel.: 558 655 084
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.