Denní menu

Polední MENU 16. – 20. 6. 2025
Polévka:
PO: 0,33l Bramborová (1,9)
ÚT: 0,33l Kulajda (1,3,7,9)
ST: 0,33l Hrachová s uzeninou (1,9)
ČT: 0,33l Špenátový krém s krutony (1,3,7,9)
PÁ: 0,33l Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou (1,3,9)
- 150g Maďarský vepřový perkelt zdobený feferonkou, špecle (1,3,7) 181,-
- 150g Smažené filé z tresky, vařené brambory, třešňový kompot (1,7) 179,-
- 350g Srbské kuřecí rizoto sypané goudou, kyselý okurek (1,7) 179,-
- 350g Lasagne bolognese gratinované parmezánem s omáčkou z rajčat (1,3,7) 179,-
- 150g Selečí krkovička po selsku, kedlubnové zelí, šťouchané brambory 179,-
- 350g Salát z trhaných listů, Vinaigrette, grilovaný hermelínem, plátek rozpékané bagety (1,3) 179,-
- 350g Šišky s mákem, sypané cukrem, přelité máslem (1,3,7) 169,-
Speciální celotýdenní menu s výdejem do zavírací doby:
180g Medailonky z vepřové panenky na povidlové omáčce, steakové hranolky (7,9) 239,-
180g Přírodní vepřový kotlet se šunkou a vejcem, šťouchané brambory (1,7) 221,-
300g Vepřová žebra swet chilli, salát coleslaw, rozpékaný chléb (1,7,10) 248,-
Dezert:
Mramorová bábovka (1,3,7) 43,-
Ke každému speciálnímu menu Espresso zdarma!
Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Menu podáváme v době od 11.00 – 14.30
Objednávky přijímáme na tel.: 558 655 084
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.