Denní menu

Polední MENU 28. 4. – 2. 5. 2025
Polévka:
PO: 0,33l Bramborová s houbami (1,7,9)
ÚT: 0,33l Uzená s kroupama (1,9)
ST: 0,33l Cibulová s opečenou žemlí (1,3,9)
ČT: STÁTNÍ SVÁTEK – Svátek práce, VÝBĚR Z À la carte menu
PÁ: 0,33l Hovězí vývar s celestinskými nudlemi (1,3,9)
- 150g Smažené rybí filé s máslovou bramborovou kaší zdobenou jarní cibulkou (1,3,4,7) 179,-
- 120g Hovězí pečeně na houbách, rýže Basmati (1,9) 181,-
- 260g Kuřecí stehno na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,10) 179,-
- 150g Pečený vepřový bůček, slezské kysané zelí, vařený brambor (1,12) 179,-
- 120g L.C. Grilované tofu na máslové císařské zelenině (6,7) 181,-
- 150g Pikantní masová směs, hranolky Julienne 179,-
- 350g Těstoviny Al pollo s kuřecím masem, sypané parmezánem (1,3,7) 179,-
Gurmánské menu:
200g Kuřecí roláda plněná fáší s medvědího česneku, omáčka Demi-glace, šťouchané brambory s cibulkou a slaninou (1,3,9)
Dezert:
Jablečný štrůdl se šlehačkou (1,3,7)
Cena gurmánského menu: 258,-
Ke každému gurmánskému menu Espresso zdarma!
Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Objednávky přijímáme na tel.: 558 655 084
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.