Denní menu

Denní menu

Polední MENU 13. – 17. 5. 2024

Polévka:

PO: 0,33l Hrstková (1,9)

ÚT: 0,33l Drůbeží vývar s rýží a hráškem (9)

ST: 0,33l Cibulová se sýrovým toastem (1,3,7,9,12)

ČT: 0,33l Špenátová s vejcem (1,3,9)

PÁ: 0,33l Valašská kyselice (1,7,9)

Polední menu:

  1. 150g Smažený kuřecí Cordon bleu se šunkou a sýrem, vařené brambory, naše tatarská omáčka (1,3,7,10) 178,-
  2. 150g Plněný paprikový lusk mletým masem, rajská omáčka, náš houskový knedlík (1,3,7,9) 168,-
  3. 180g Vepřová játra z grilu, smažené hranolky, česneková mayo (10) 168,-
  4. 120g Štěpánská hovězí pečeně, dušená jasmínová rýže (1,3,10) 168,-
  5. 150g L. C. Kuřecí prso Caprese s rajčaty a mozzarellou, batátové hranolky (7) 178,-
  6. 350g Špagety Aglio olio e peperoncino, sypané parmezánem (1,3,7) 168,-
  7. 350g Hrachová kaše, moravské uzené, cibulka, chléb, kyselý okurek (1,10) 168,-

Business menu:

350g Krémové rizoto s lesními hříbky, nudličkami vepřové panenky, sypané parmezánem (7,9)

Dezert:

Moravský koláč s višněmi v rumu (1,3,7) (ovoce obsahuje pecku)    

Cena business menu: 258,-

Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Menu podáváme v době od 11.00 – 14.30
Objednávky přijímáme na tel.: 558 655 084
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.