Denní menu

Denní menu

Polední MENU 17. – 21. 3. 2025

Polévka:

PO:         0,33l Kapustová se slaninou (7,9)

ÚT:         0,33l Zeleninový krém s bramborovou slámou (7,9)

ST:          0,33l Kozí brada (1,7)

ČT:         0,33l Hrstková (1,9)

PÁ:         0,33l Hovězí vývar s drobením a zeleninou (1,3,9)

Výběr z menu:
  1. 120g Smažené sýrové duo (hermelín, gouda), vařený brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10) 183,-
  2. 150g Vařená uzená krkovice s hrachovou kaší a osmaženou cibulkou, kyselý okurek, chléb (1,7) 178,-
  3. 120g Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže (1,3,9) 178,-
  4. 150g Přírodní kuřecí závitek se sušenými rajčaty, špenátem a balkánským sýrem, steakové hranolky (1,7) 183,-
  5. 350g Spaghetti aglio-olio (1,3,7) 178,-
  6. 350g L.C. Řecký salát s balkánským sýrem a olivami (7)178,-
  7. 150g Hamburská vepřová kýta, náš houskový knedlík  (1,3,7,9,10) 178,-

Možnost si přiobjednat: Rajčatový salátek s cibulí 41,-

Ke každému menu máte možnost si objednat Birell Pomelo & Grep 0,33l za zvýhodněnou cenu 27,-

Gurmánské menu:

200g Sekaný máslový biftek v kabátku z anglické slaniny s omáčkou demi-glace, restované gnocchi (1,3,9)

Dezert:

Piškotová roláda s vanilkovým krémem a lesním ovocem (1,3,7)

Cena gurmánského menu: 258,-

Ke každému gurmánskému menu Espresso zdarma!

Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Objednávky přijímáme na tel.: 558 655 084
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.