Denní menu

Polední MENU 17. – 21. 3. 2025
Polévka:
PO: 0,33l Kapustová se slaninou (7,9)
ÚT: 0,33l Zeleninový krém s bramborovou slámou (7,9)
ST: 0,33l Kozí brada (1,7)
ČT: 0,33l Hrstková (1,9)
PÁ: 0,33l Hovězí vývar s drobením a zeleninou (1,3,9)
- 120g Smažené sýrové duo (hermelín, gouda), vařený brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10) 183,-
- 150g Vařená uzená krkovice s hrachovou kaší a osmaženou cibulkou, kyselý okurek, chléb (1,7) 178,-
- 120g Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže (1,3,9) 178,-
- 150g Přírodní kuřecí závitek se sušenými rajčaty, špenátem a balkánským sýrem, steakové hranolky (1,7) 183,-
- 350g Spaghetti aglio-olio (1,3,7) 178,-
- 350g L.C. Řecký salát s balkánským sýrem a olivami (7)178,-
- 150g Hamburská vepřová kýta, náš houskový knedlík (1,3,7,9,10) 178,-
Možnost si přiobjednat: Rajčatový salátek s cibulí 41,-
Gurmánské menu:
200g Sekaný máslový biftek v kabátku z anglické slaniny s omáčkou demi-glace, restované gnocchi (1,3,9)
Dezert:
Piškotová roláda s vanilkovým krémem a lesním ovocem (1,3,7)
Cena gurmánského menu: 258,-
Ke každému gurmánskému menu Espresso zdarma!
Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Objednávky přijímáme na tel.: 558 655 084
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.