Jídelní lístek
Předkrm:
120g Tvarůžkový tatarák s červenou cibulí, rozpékaný chléb (1,7,10) 169,-
120g Hovězí tatarák již namíchaný, topinky, česnek, kapary (1,3,7,10) 244,-
Polévky:
0,33l Tažený masový vývar s nudlemi, masem a zeleninou (1,3,9) 89,-
0,33l Kulajda se zastřeným vejcem a lesními hříbky (1,3,7) 93,-
0,33l Pořádná česneková z uzeného žebra, celé vejce, sýr, chlebové krutony (1,3,9) 93,-
Česká klasika:
150g Hovězí falešná svíčková na smetaně, náš karlovarský knedlík (1,3,7,10) 248,-
150g Hovězí guláš z karabáčku, houskový knedlík, vídeňská cibulka (1,3,7) 239,-
200g Konfitovaný vepřový bůček a plec, bílé kysané zelí, náš bramborový knedlík (1,3,7,10) 225,-
500g Pečená vepřová žebra s rozpékaným chlebem, křenem a hořčicí (1,10) 306,-
1200g Vepřové koleno s kostí na pivu a česneku s rozpékaným chlebem a křenem (1) 449,-
Doba přípravy 30 minut (doblok 100g/20,-)
Minutky:
200g Řízek „Ondráš“ z vepřové kotlety, zelný salát s křenem (1,3) 233,-
200g Smažený kuřecí řízek, máslová bramborová kaše (1,3,7) 228,-
200g Smažený vepřový řízek, máslová bramborová kaše (1,3,7) 228,-
200g Grilovaná vepřová panenka „sous-vide“ v parmezánové krustě (1,7) 272,-
200g Kuřecí prso „sous-vide“, smetanovo-bylinková omáčka (7) 256,-
200g Hovězí medailonky z pravé svíčkové, 100g telecí játra, restované žampióny 655,-
Přílohy dle vlastního výběru
Speciality:
200g Telecí játra „sous-vide“ z grilu, steakové hranolky, naše tatarská omáčka (3,10) 259,-
200g Vídeňská dušená hovězí roštěná, sázené vejce, vídeňská cibulka, steakové hranolky (1,3,10) 415,-
350g Pomalu pečené hovězí ossobucco na kořenové zelenině a červeném víně, pečené brambory se zakysanou smetanou (1,7,9,12) 388,-
Steaky:
200g Hovězí steak z pravé svíčkové zdobený bylinkovým máslem (7) (doblok 10g/28,-) 549,-
200g Vepřová panenka „sous-vide“ dolazená na grilu 268,-
250g Marinovaná vepřová krkovice „sous-vide“ v bylinkách a pivu (1) 223,-
Přílohy a omáčky dle vlastního výběru
Steaky dle týdenní nabídky
Ryby:
200g Filé z candáta na citrónové omáčce s bílým vínem (4,7,12) (doblok 10g/20,-) 325,-
Příloha dle vlastního výběru
Těstoviny:
350g Tagliatelle s lesními hříbky, smetanou a nudličkami z vepřové panenky, hoblinky Parmezánu (1,3,7) 298,-
350g Spaghetti se smetanou, Pancettou a vejcem, hoblinky Parmezánu (1,3,7) 261,-
Bezmasá:
150g Smažená Gouda 45% v panko strouhance, steakové hranolky (1,3,7) 238,-
350g Tagliatelle s lesními hříbky a smetanou, hoblinky Parmezánu (1,3,7) 231,-
Dětské menu:
80g Smažený řízek z kuřecího prsíčka, zámecké máslové brambory (1,3,7) 139,-
80g Kuřecí prso, máslový hrášek, zámecké máslové brambory (7) 139,-
80g Hovězí falešná svíčková na smetaně, náš houskový knedlík (1,3,7,10) 139,-
Saláty:
350g Caesar salát s kuřecím masem, restovaná anglická slanina, ančovičkový dressing, Parmezán a krutonky (1,3,4,7,10) 253,-
350g Zeleninový salát s grilovaným hermelínem, zdobený brusinkami, malinová zálivka, bylinková bagetka (1,7,10) 243,-
150g Okurkový salátek 77,-
Dezerty:
150g Koblížky s povidly, zakysanou smetanou a vanilkovou zmrzlinou (1,3,7) 148,-
100g Cheesecake Lotus (1,3,7) 119,-
100g Čokoládový fondant s ovocným sorbetem (1,3,7) 139,-
Dezerty dle denní nabídky
K pivu a vínu:
150g Topinka s jemně pikantní masovou směsí, sypaná Goudou (1,7) 161,-
80g Naše škvarková pomazánka, rozpékaný chléb (1) 91,-
100g Nakládaný hermelín v bylinkách s feferonkou, rozpékaný chléb (1,7) 129,-
2ks Tvarůžků v bramborovém placku, zelný salát s křenem (1,3,7) 149,-
Přílohy:
200g Zámecké brambory s máslem a petrželkou (7) 58,-
200g Máslová bramborová kaše (7) 57,-
200g Hranolky steakové 59,-
200g Karlovarský knedlík náš (1,3,7) 48,-
200g Houskový knedlík náš (1,3,7) 41,-
200g Bramborový knedlík náš (1,3,7) 48,-
1ks Bagetka s bylinkovým máslem (1,7) 44,-
1ks Rozpékaný chléb (1) 31,-
2ks Krajíce topinky (1) 18,-
0,1l Pepřová omáčka (7) 62,-
0,1l Hříbková omáčka (7) 62,-
0,1l Smetanová s bylinkami (1,7) 62,-
200g Grilovaná zelenina 105,-
100g Zelný salát s křenem (3,10) 62,-
80g Tatarská omáčka naše (3,10) 48,-
80g Ďábelská omáčka naše (3,10) 50,-
Každý víkend se můžete těšit na další speciality našich kuchařů pod vedením šéfkuchaře Josefa „José“ Nekorance.
Všechny váhy jídel jsou uváděny v syrovém stavu.
Za poloviční porci účtujeme 70 % z ceny.
Alergeny a seznam alergenů si žádejte u obsluhy.
Otevírací doba kuchyně pátek a sobota do 21:00, ostatní dny do 20:00.