Denní menu

Polední MENU 13. – 17. 10. 2025
Polévka:
PO: 0,33l Rajčatová s těstovinou (1,3,9)
ÚT: 0,33l Bramborový krém s krutonky (1,7,9)
ST: 0,33l Kmínová s vejcem (1,3,9)
ČT: 0,33l Fazolová s uzeninou (1)
PÁ: 0,33l Masový vývar se zeleninou a nudlemi (1,3,9)
Výběr z menu:
- 150g Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, rajčatový salátek (1,3,7) 181,-
- 120g Hovězí pečeně po myslivecku, dušená rýže (1,7,9) 181,-
- 150g Steak z vepřové krkovice, pečené bylinkové brambory (1,9) 181,-
- 150g Pečená aljašská treska na másle, vařené brambory s petrželkou (4,7) 179,-
- 350g Řecký salát s Balkánským sýrem, bylinková bagetka (1,7) 181,-
- 350g Tagliatelle s houbovým ragú, filírované kuřecí prso (1,3,7,9) 181,-
- 150g Pikantní kuřecí směs, hranolky Julienne 179,-
Speciální celotýdenní menu s výdejem do zavírací doby:
180g Grilované kachní prso „sous-vide“ s celerovým pyré, omáčka demi-glace (7,9) 278,-
200g Králík na smetaně, restované noky (1,3,7,9,10) 276,-
200g Královský špíz (kuřecí prso, vepřová panenka) se zeleninou, smetanový demi-glace, opékané brambory (7,9) 272,-
Dezert: NOVĚ V NABÍDCE NAŠE SKVĚLÉ ZÁKUSKY!
Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Menu podáváme v době od 11.00 – 14.30
Objednávky přijímáme na tel.: 558 655 084
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.