Denní menu
Polední MENU 15. – 19. 4. 2024
Polévka:
PO: 0,33l Čočková s párkem (1)
ÚT: 0,33l Frankfurtská (1,7,9)
ST: 0,33l Staročeská křenová (1,7,9)
ČT: 0,33l Hráškový krém s krutonky (1,7,9)
PÁ: 0,33l Drůbeží vývar s písmenky (1,3,9)
Polední menu:
- 150g Smažená sýrová jehla, vařené brambory s petrželkou (1,3,7) 178,-
- 150g Vepřové výpečky, dušené kysané zelí, náš bramborový knedlík (1,3,7,10) 168,-
- 150g Krůtí guláš se zeleninou, dušená jasmínová rýže (1) 168,-
- 150g Vepřová játra po tyrolsku, náš houskový knedlík (1,3,7,9,10) 168,-
- 150g L.C. Zapečené kuřecí prso Caprese, zeleninový salát s bílou ředkví a bazalkovou zálivkou (7) 178,-
- 300g Bramborák plněný hermelínem, zelný salát s koprem (1,3,7) 168,-
- 120g Hovězí pečeně na pepři a slanině, těstoviny (1,10) 178,-
Business menu:
180g Filírovaná vepřová panenka na krémovém rizotu s brokolicí, sypané parmezánem (7,9)
Dezert:
Borůvková bublanina s posypkou (1,3,7)
Cena business menu: 258,-
Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Menu podáváme v době od 11.00 – 14.30
Objednávky přijímáme na tel.: 558 655 084
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.